ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 14-15/10

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 14:30 η Ομάδα Παίδων αγωνίζεται εκτός έδρας στο Κλειστό του Μαρκοπούλου με τον ΑΟ Μαρκοπούλου, σε ένα παιχνίδι για την 2η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Παρασκευάς και Αμερικάνου.
  • Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 η Ομάδα των Κορασίδων 1 αγωνίζεται εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων, όπου και φλοξενεί τον Ιωνικό ΑΣ, σε έναν αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Καρατζογλίδου και Καλογερόπουλος.
  • Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 η Ομάδα των Κορασίδων 3 αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου στο Κλειστό Μάρκος Παπαδάκης για τη 2η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Μάλφας, Βαφιάς.
  • Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Κορασίδων 2 φιλοξενεί στην έδρα της, το Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων τον ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού, σε ένα παιχνίδι που διεξάγεται για την 2η Αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Βαφιάς και Μαύρος.