ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 9 & 10/12

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 η Ομάδα των Παίδων θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Απόστολος Νικολαΐδης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 9η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Οικονόμου και Κουρτετσιώτης.
  • Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 η Ομάδα των Κορασίδων θα αγωνιστεί εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με τον ΑΟ Αγίου Στεφάνου σε αγώνα που θα διεξαχθεί  στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Ρητάς και Κορρέ.
  • Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 η Ομάδα των Κορασίδων 3 αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΣ Σχολής Μωραΐτη στο Κλειστό της Πολιτείας, σε έναν αγώνα που διεξάγεται για την 9η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εκτός Συαγωνισμού Κορασίδων 3 της ΕΣΠΑΑ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σταυράτη και Βαρατάσης.
  • Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Κορασίδων 2 θα αναμετρηθεί με τον ΓΑΣ Χολαργού εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων σε παιχνίδι της 9ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εκτός Συναγωνισμού Κορασίδων 2 της ΕΣΠΑΑΑ. Θα διαιτητεύσουν οι Σταυράτη και Βαρατάσης.