ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 21-22/10

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 21 και 22 Οκτωβρίου 2017, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 η Ομάδα των Κορασίδων 3 αγωνίζεται εντός έδρας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Ωρωπού στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων για την 3η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Καλογερόπουλος, Λαζάρογλου.
  • Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Κορασίδων 2 θα αγωνιστεί με τους Ίωνες ΑΣΠ, σε εκτός έδρας αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Δένδη και Τσίτσικας.
  • Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 η Ομάδα των Κορασίδων 1 αγωνίζεται εκτός έδρας στο Σχολικό Συγκρότημα Νέας Φιλαδελφείας, όπου και φλοξενείται από την ΑΕΚ, σε έναν αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χαμπιλού και Πέρρου.
  • Η Ομάδα των Παίδων έχει ρεπό.