ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 18 & 19/11

Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα που σημείωσαν οι Ομάδες στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων του ΦΟΙΒΟΥ-δωδώνη ήταν τα παρακάτω:

 

Κορασίδες 2: Νίκη εκτός έδρας με 3-0 επί του ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ

Με μία άνετη εκτός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ομάδα των Κορασίδων 2 του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, η οποία επικράτησε με 3-0 της αντίστοιχης του ΑΠΣ Ορφέας σε παιχνίδι της 6ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ.

Η Ομάδα των Μελισσίων ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της και επικράτησε εύκολα και δίκαια όπως μαρτυρά και το σκορ.

Τα σετς: 7-25, 10-25, 8-25

 

Κορασίδες 3: Εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1

Η Ομάδα των Κορασίδων 2 νίκησε με 3-1 σετ την ΑΕΚ εντός έδρας σε παιχνίδι της 6ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ.

  

Η Ομάδα των Μελισσίων δε μπήκε καλά στον αγώνα και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ με με 25-19.  Στη συνέχεια όμως με ένα δυνατό come back πήρε τρία σερί σετ και κατέκτησε τη νίκη, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.

Τα σετς: 19-25, 25-22, 25-22, 25-16

 

 

Παίδες: Nίκη εντός έδρας με 3-0 επί του Ηρακλή Χαλκίδας

Με νίκη 3-0 υπέρ του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη επί του Ηρακλή Χαλκίδας έληξε το παιχνίδι της της 6ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ, που έγινε στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων.

Παρά το γεγονός ότι το πρώτο σετ έληξε συντριπτικά υπέρ του Φοίβου στα επόμενα δύο η Ομάδα των Μελισσίων χρειάστηκε να καταβάλλει κόπο για να επικρατήσει τελικά στο παιχνίδι.

Τα σετς: 25-4, 25-22, 26-24

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μονδέλος): Καρβουνάρης, Τετώρος, Κωνσταντινίδης, Πετρίδης Κ., Πετρίδης Δ., Ανδρινόπουλος, Τσούνας, Βασιλόπουλος, Ναθαναηλίδης, Μέγγος Ν., Ζαρίφης (λ), Μπορομπόκας, Μέγγος Φ. (λ), Τζούδας.

Ηρακλής Χαλκίδας (Γκολίτσης): Κεμανές, Ρόγγας, Καράμπας, Καλπέρης-Γεωργιάδης, Γρίλιας, Πιερράκος, Γραμματικός, Σταμέλος.