Ο ΦΟΙΒΟΣ βραβεύει την Εθνική Ομάδα Βόλλεϋ Ανδρών που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό της Γάνδης το 1987

Ο ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ  με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα Βόλλεϋ Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γάνδη το 1987 και της συμμετοχής για 1η φορά της ομάδας Βόλλεϋ Ανδρών του ΦΟΙΒΟΥ στην Α2 εθνική κατηγορία, διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου εκδήλωση με τίτλο «Να γνωρίζουνε οι νέοι να θυμούνται οι παλιοί».

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη Γάνδη το 1987 αποτελεί την  μεγαλύτερη διάκριση της Εθνικής Ομάδας Βόλλεϋ μέχρι σήμερα. Η ομάδα που έφερε την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1986 και στη συνέχεια κατέκτησε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γάνδη το 1987 θα εμφανιστεί ξανά στο γήπεδο κόντρα στην Ανδρική Ομάδα του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ.

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων  5.00 μμ.:

  • Παρουσίαση στιγμιότυπων των αγώνων και βράβευση των αθλητών της θρυλικής Εθνικής ομάδας του 1987 (Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Στέλιος Καζάζη, Δημήτρης Καζάζης, Γιώργος Ντράγκοβιτς, Κώστας Μαργαρώνης, Θανάσης Μουστακίδης, Τάσος Τεντζέρης, Δημήτρη Γόντικας, Μάκης Δημητριάδης, Σωτήρης Αμαριανάκης, Βαγγέλης Κουτσονίκας, Γιάννης Νικολαΐδης και  Θανάσης Μαργαρίτης).

Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων  8.00 μμ.:

  • Φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας ανδρών του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ και των παλαίμαχων αθλητών της Εθνικής ομάδας ανδρών του 1987.