ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ: Πρωταθλήτρια και η ομάδα των Κορασίδων 3

Άλλη μια επιτυχία για τις ομάδες των Υποδομών του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ.Η ομάδα των Κορασίδων3   νίκησε στον Μεγάλο τελικό την ομάδα της Βούλας ΑΣΠΕ Θέτις και κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην κατηγορία της . Σε έναν τελικό με συνεχείς ανατροπές οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος για το τρόπαιο με την ομάδα μας  είναι τελικά οι νικήτρια με 2-3 Θέτις Βούλας – Φοίβος Μελισσίων 2-3 (25-12, 24-26, 25-27, 25-19, 5-15)

Το κλειστό γήπεδο του Λυκείου  Μελισσίων ήταν γεμάτο, στα όρια του επιτρεπτού, δημιουργήθηκε από τους θεατές μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Οι αθλήτριες τις Θέτιδας μπήκαν πιο συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και με προσοχή αλλά και σιγουριά έφτασαν στο 25-12 και πήραν προβάδισμα. Από εκεί και μετά το παιχνίδι πήρε φωτιά. Οι παίκτριες του Φοίβου Μελισσίων μείωσαν τα λάθη, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους κάνοντας το 24-26 και ταυτόχρονα τα 1-1 σετ.

Με το παιχνίδι να είναι ένας πραγματικός τελικός συνέχισε να είναι ντέρμπι και στο τρίτο σετ. Η εικόνα του ήταν παρόμοια με το δεύτερο αφού οι ομάδες είχαν μικρές διαφορές και οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Με 25-27 οι αθλήτριες μας πήραν προβάδισμα στα σετ με 1-2. Τα πράγματα αντιστράφηκαν ξανά, όμως, καθώς η ομάδα της Βούλας βελτιώθηκε και ι με 25-19 εκανε το 2-2 και οδήγησε τον τελικό στο τάι μπρέικ.

Στο ται μπρέικ  φάνηκε από την αρχή πως  η ομάδα του Φοίβου είχε πολλά αποθέματα. Με πολύ καλή εμφάνιση και με μεγάλη αυτοπεποίθηση έγινε το 5-15 και έτσι ο Φοίβος Μελισσίων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία το φετινό ταξίδι σε αυτή την κατηγορία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος Πεντέλης κ. Κεχαγιά Δήμητρα η οποία έκανε  και την απονομή μεταλλίων και κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα μας.  Επίσης παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος αθλητισμού του  Δήμου Πεντέλης  κ. Λουκάς Μακρής και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Μπούρας.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ Βασίλης Γεωργακόπουλος  συνεχάρη  στους προπονητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας και ευχαρίστησε όλους τους γονείς που βοήθησαν για την επιτυχία της διοργάνωσης .

.

MVP της διοργάνωσης αναδείχτηκε η αθλήτρια της ομάδας του Φοίβου Λούσου Μαριλένα. Εδώ με την Δήμαρχο Πεντέλης και τον εκπρόσωπο της ΕΣΠΑΑΑ Παναγιώτη Παντελή