ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη Νεανίδων: Θετικά και αισιόδοξα τα μηνύματα παρά τον αποκλεισμό

Μόνο θετικά μηνύματα και αισιοδοξία μπορεί κανείς να αναγνώσει, τόσο στη χθεσινή προσπάθεια της Ομάδας των Νεανίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, όσο και στη συνολική παρουσία της στο Πρωτάθλημα, αλλά και στην δυναμική της παρουσία στα Προημιτελικά.  Έδειξε μία Ομάδα με μέλλον, η οποία για άλλη μία φορά κατάφερε να είναι στις 8 καλύτερες της Ελλάδας και αυτό από μόνο του είναι σημαντική επιτυχία.

Όσον αφορά τον Ημιτελικό με τον ΑΟ Αιγάλεω, ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.  Η Ομάδα των Μελισσίων, με διαστήματα πολύ καλού βόλλεϋ ισοφάρισε τα σετς δύο φορές και πήγε τον αγώνα στο τάι μπρέικ, στο οποίο όμως η ομάδα του Αιγάλεω ήταν πιο δυνατή και πήρε το παιχνίδι με 3-2 σετς και την πρόκριση στο Final Four.

ΣΦΑΜ Φοίβος – ΑΟ Αιγάλεω: 2-3 (16-25, 25-19, 23-25, 25-18, 11-15), Διαιτητές: Πρέντζας, Λιδωρικιώτη.

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Αμαριανάκης, Μπέλος): Καραντάνη, Μέγγου, Τζήμα, Μολδοβανίδη (λ), Γεωργακοπούλου, Νικολογιάννη, Σκανδάλη Φ., Καταπόδη, Θάνου, Σκανδάλη Κ., Μουτοπούλου, Μπαμπαγιούρη (λ), Ζαχαροπούλου, Αρμόνη.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη, Ιωάννου): Κοντούδη, Κοκμοτού, Σωτηροπούλου, Αρχιμανδρίτη, Αρμάου, Κράνη, Δήμα, Κουλοπούλου (λ), Διαμαντοπούλου (λ), Πλούμπη, Ανδρεόλα, Καμπά, Μάλτσιου, Βαρβέλη.