ΦΟΙΒΟΣ Μελισσίων: Με νίκη 3-0 επί του ΑΣ Ελπίς ξεκίνησε το Final 4 του Πανελληνίου Κορασίδων

Με μία άνετη νίκη, με το ευρύ 3-0 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο  Φάιναλ Φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων η ομάδα του Φοίβου Μελισσίων.

Συγκεκριμένα στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά που διεξάγεται στο Ζηρίνειο η Ομάδα του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ επικράτησε με 3-0 της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Η ομάδα των Μελισσίων, που συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελική φάση, στα δύο πρώτα σετ δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια αντίδρασης στην Ελπίδα που προσπάθησε να επιστρέψει στο γ’ σετ χωρίς όμως επιτυχία.

Με βασικό του όπλο το σερβίς, ο Φοίβος στο πρώτο σετ μετέτρεψε το 0-2 σε 7-3, 16-7, ενώ στο β’ σετ το 13-11 έγινε 18-11.

Η ομάδα των Μελισσίων στο γ’ σετ ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό 5-0, αλλά η Ελπίδα απάντησε με ένα εξίσου εντυπωσιακό σερί 0-6 για να προηγηθεί, ωστόσο το 9-8 έγινε 12-8 με τον Φοίβο να κρατά σταθερά το προβάδισμα (12-10, 14-10, 16-11). Η ομάδα των Αμπελοκήπων πλησίασε στον πόντο (21-20), όμως ο Φοίβος με τον αέρα και την ψυχολογία του 2-0 πήρε και το τρίτο σετ με 25-21 και μαζί την πρώτη του νίκη στο τουρνουά.

 

Τα σετς: 25-15, 25-17, 25-21

Φοίβος (Μονδέλος) Καραντάνη Ιωάννα, Μέγγου Ευτυχία, Τζίμα Κατερίνα, Γεωργακοπούλου Ιόλη, Τατούλη Βασιλική, Λίντα-Μαρία Νταλ, Καρατζίκου Χριστίνα, Σκανδάλη Φωτεινή, Σκανδάλη Κωνσταντίνα, Μοσχονά Μαριτίνα, Ζαχαροπούλου Δήμητρα, Νικολογιάννη Βασιλική, Μολδοβανίδη Χρυσή, Ντακόστα Δανάη
ΑΣ Ελπίς (Τεμελούδης) Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Ευγενίδου –λ / Ιασωνίδου –λ , Αρμουτσή Τ., Αρμουτσή Μ., Σπυρίδωνος, Λιούτα, Γούση, Δριντσούδη.

 

Αύριο η ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της με ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον “οικοδεσπότη” της διοργάνωσης ΓΣ Κηφισιάς Ηρακλής, το ποίο θα διεξαχθεί και πάλι στο Ζηρίνειο και θα ξεκινήσει στι 5 το απόγευμα.