ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 16 & 17/12

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 10:15  η Ομάδα των Κορασίδων 2 θα αναμετρηθεί εκτός έδρας στο Γήπεδο ΑΚ Γουδή με την ΑΕ Αμπελοκήπων σε παιχνίδι της 10ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εκτός Συναγωνισμού Κορασίδων 2 της ΕΣΠΑΑΑ. Θα διαιτητεύσουν οι Ράντσιου και Κλιματσίδα.
  • Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 η Ομάδα των Κορασίδων 3 αγωνίζεται εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων όπου φιλοξενεί τη Νίκη Αμαρουσίου, σε έναν αγώνα που διεξάγεται για την 10η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εκτός Συαγωνισμού Κορασίδων 3 της ΕΣΠΑΑ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καλογερόπουλος και Σωτηρίου.
  • Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Παίδων θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον ΓΣ Απόλλων σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων για την 10η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Μαύρος και Παπαθανασίου.