ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 2 & 3/12

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 η Ομάδα των Κορασίδων 3 θα αγωνιστεί εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με τον Ηρακλή Χαλκίδας σε αγώνα που θα διεξαχθεί  στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής της του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Μπρέλας και Κυργιαλάνη.
  • Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 η Ομάδα των Κορασίδων 1 θα αναμετρηθεί με την ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου εκτός έδρας στο Κλειστό του Γαλατσίου σε παιχνίδι της 8ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Θα διαιτητεύσουν οι Σταυράτη και Βαρατάσης.
  • Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Παίδων θα αγωνιστεί εντός έδρας με τον ΑΣ Σχολής Μωραΐτη σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστότου Λυκείου Μελισσίων για την 8η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Κέκερης και Κλιματσίδα.