ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 25 & 26/11

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 η Ομάδα των Παίδων θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΑΟ Παλλήνης σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Καρατζογλίδου και Κορνάρου.
  • Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 η Ομάδα των Κορασίδων 1 θα αναμετρηθεί εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με την ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες σε παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Θα διαιτητεύσουν οι Κυργιαλιάνη και Πιέρρου
  • Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 15:00  η Ομάδα των Κορασίδων 3 θα αναμετρηθεί εκτός έδρας στο Κλειστό του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης με τον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης σε παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ. Θα διαιτητεύσουν οι Βαφίας και Κομιανού.
  • Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Κορασίδων 2 θα αναμετρηθεί εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με τον ΠαναθηναΪκό σε παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ. Διαιτητές θα είναι οι Καρατζογλίδου Παπασηφάκη.