ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 11 & 12/11

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 11 και 12 Νοεμβρίου 2017, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 15:45 η η Ομάδα των Παίδων θα αγωνιστεί με τον Πανερυθραϊκό ΑΣ εκτός έδρας σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Στέλιος Καλαϊτζής της Νέας Ερυθραίας για την 5η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Οικονομοπούλου και Ζαρουχλιώτη.
  • Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Κορασίδων 2 θα αναμετρηθεί εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με την ΑΕ Γκράβας σε παιχνίδι της 5ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ. Θα διαιτητεύσουν οι Δένδη και Παπασηφάκη.
  • Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 η Ομάδα των Κορασίδων 1 αγωνίζεται εκτός έδρας στο 1ο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών, όπου και αντιμετωπίζει, την αντίστοιχη ομάδα του ΑΣΠ Σάλαμμον, σε έναν αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μαυρικίδου και Πέρρου.
  • Η Ομάδα των Κορασίδων 3 έχει ρεπό.