ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Το αγωνιστικό πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 13 & 14/1

Κατά τη διάρκεια του του Σαββατοκύριακου της 13 και 14 Ιανουαρίου 2018, το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τμημάτων του ΣΦΑΜ Ο ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη είναι το ακόλουθο:

  • Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 η Ομάδα των Κορασίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη αντιμετωπίζει εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων τον ΑΣ Σπάτων “Γαία”,  σε αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Γ΄Ομίλου του Α΄Γκρουπ της Β΄Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Καλογερόπουλος και Παπαθανασίου.
  • Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 η Ομάδα των Παίδων θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΟΠΕ Χαλκίδας σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κλειστό της Χαλκίδας για την 11η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Διατητές της συνάντησης θα είναι οι Μαύρος και Μπάμπαλης.
  • Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 21:00 η Ομάδα των Κορασίδων 3 αγωνίζεται εκτός έδρας στο Κλειστό του Νέου Ηρακλείου όπου φιλοξενείται από τον ΑΣ Τυφών, σε ένα ματς που διεξάγεται για την 11η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εκτός Συαγωνισμού Κορασίδων 3 της ΕΣΠΑΑ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μαυρίδου και Γκουντούρα.
  • Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου και ώρα 16:30 η Ομάδα των Κορασίδων 2 θα αναμετρηθεί εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με τον ΓΣ Χαλανδρίου σε παιχνίδι της 11ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εκτός Συναγωνισμού Κορασίδων 2 της ΕΣΠΑΑΑ. Θα διαιτητεύσουν οι Ρηγόπουλος και Δένδη.