ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 14-15/10 (Συνεχής Ενημέρωση)

Κορασίδες 2: Νίκη με 3-0 σετ επί του Ιάσωνος Κολωνού

Νικηφόρα για τον ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, έληξε το παιχνίδι της 2ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, μεταξύ της ομάδας Κορασίδων 2 των Μελισσίων και της αντίστοιχης του Ιάσωνος Κολωνού.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και το αποτέλεσμα απόλυτα φυσιολογικό.  Μόνο στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαν βήμα βήμα στο σκορ, αλλά στη συνέχεια οι Μελισσιώτισες κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι με 3-0.

Τα σετς: 25-23, 25-17, 25-11

ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: (Μπακράτσα) Ροδονίδη, Αθανασιάδη, Μιχαλοπούλου, Λαμπαδάρη, Δεληγιάννη, Αντωνοπούλου, Γιαννακάκη, Μπαρδή, Ράντου (λ), Κωτσάκη (λ)

ΙΑΣΩΝ: Δημητροπούλου, Κοτσιφάκου, Γιαννίρη, Ρουμελιώτη, Κωνσταντή, Σαλονικίδη, Ξένου-Κοκολέτσα, Μακρή, Τσέτσου, Σκουμπάκη, Σταφυλά, Σταύρου.

 

Κορασίδες 3: Νίκη επί του ΠΑΚ Χαλανδρίου εκτός έδρας 1-3

Καθαρή νίκη με 3-1 πέτυχε η Ομάδα Κορασίδων του ΦΟΙΒΟΥ-δωδώνη το Σάββατο, εκτός έδρας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου στο Κλειστό Μάρκος Παπαδάκης για τη 2η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ.

Τα σετς: 10-25, 13-25, 27-25, 15-25.

 

Κορασίδες 1: Νίκη με 3-0 σετ επί του Ιωνικού ΑΣ

Άλλη μία νίκη προστέθηκε σήμερα, στο δυναμικό ξεκίνημα των Κορασίδων 1 του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, απέναντι στον Ιωνικό ΑΣ.

Ο αγώνας έληξε 3-0 και διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της Ά φάσης του Β´ ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Η Ομάδα των Μελισσίων ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας κατόρθωσε να μην απειληθεί ιδιαίτερα και να φτάσει εύκολα και καθαρά στη νίκη.

Τα σετς: 25-17, 25-20, 25-18

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μονδέλος): Θεοδωρίδου, Μπουκουράκη, Θάνου, Ραγκούση, Δαβάκη, Μπαμπαγιούρη (λ), Κυριάκου, Ψηφογιάννη, Δημητρακοπούλου, Ζαχαροπούλου, Νικολογιάννη.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ: Γελαδάκη, Σινιορόγλου, Ζαμπούρα, Τζαφέρη, Πολυσωίδου, Τιτοπούλου, Γκέτσου Σ., Τσαμούδαλη, Πετσάι, Περγαντίνα, Γκέτσου Ευ., Σπυροπούλου, Αναστασοπούλου (λ), Χατζή (λ).

Επόμενος σταθμός για την ομάδα μας, ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο 21/10.

 

Παίδες: Εκτός έδρας νίκη με 1-3 επί του Μαρκόπουλου

 

Με το άνετο 1-3 επικράτησε η Ομάδα των παίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη επί της αντίστοιχης του Μαρκοπούλου, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη για την 2η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ, στο κλειστό του Μαρκόπουλου.

Τα σετς: 14-25, 27-25, 11-25, 18-25