ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 25 & 26/11

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα που σημείωσαν οι Ομάδες στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων του ΦΟΙΒΟΥ-δωδώνη ήταν τα παρακάτω:

Παίδες: Νίκη εκτός έδρας με 3-0 επί της Παλλήνης

Μια σημαντική νίκη πέτυχε η Ομάδα των Παίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη και μάλιστα εκτός έδρας επί της Παλλήνης με το καθαρό 3-0 σετ, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι πήγε σε όλα τα σετς πόντο πόντο και χρειάστηκε πολλή προσπάθεια από την Ομάδα των Μελισσίων για να τα κερδίσει.

Το παιχνίδι διεξήξχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάντζας στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

  

Τα σετς: 19-25, 19-25, 20-25

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μονδέλος): Αθανασιάδης, Τετώρος, Πετρίδης Κ., Πετρίδης Δ., Ανδρινόπουλος, Βασιλόπουλος, Ναθαναηλίδης, Μέγγος Ν., Ζαρίφης (λ), Μπορομπόκας, Μέγγος Φ. (λ), Τζούδας.

Παλλήνη: Ντιγκλίδης, Καψιώτης, Καλαντζής, Παυλάκος, Γεωργάκης, Καναγκίνης Ε., Αλεξόπουλος, Γρίσπος, Καναγκίνης Α., Άμπντο (λ).

 

Κορασίδες: Νίκη εντός έδρας με 3-2 επί των Αμαζόνων

Μετά από ένα συναρπαστικό και ταυτόχρονα αγχωτικό παιχνίδι η Ομάδα των Κορασίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη νίκησε με 3-2 σετ τις Αμαζόνες, στο Κλειστό των Μελισσίων σε αγώνα για την 7η Αγωνιστική του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Η Ομάδα των Μελισσίων παρά το ότι προηγήθηκε στα σετς, έχασε το δεύτερο και το τρίτο, με αποτέλεσμα να φορτωθεί πίεση και άγχος.  Παρόλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέταρο σετ και τελικά να κερδίσει στο τάι μπρέικ.

Με τη νίκη της αυτή η Ομάδα του Φοίβπου πήρε κεφάλι στη βαθμολογία του Ομίλου της.

Τα σετς: 25-20, 17-25, 22-25, 25-20, 15-11

 

Κορασίδες 3: Εκτός έδρας νίκη επί της ΑΟ Δεξαμενή με 3-0

Σχετικά άνετα, με το καθαρό 3-0 πέρασε η Ομάδα των Κορασίδων 3 του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη από τη Μεατμόρφωση, όπου και αντιμετώπισε τον ΑΟ Δεξαμενής σε παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ.

Τα σετς: 17-25, 17-25, 18-25

 

Κορασίδες 2: Νίκη εντός έδρας με 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Με νίκη επί του Παναθηναϊκού συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Ομάδα Κοαρσίδων 3 του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη.

Συγκεκριμένα, η Ομάδα των Μελισσίων επιβλήθηκε του ΠΑΟ με 3-0 σετ εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με τον ΠαναθηναΪκό σε παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ.

  

Οι Μελισσιώτισες ήταν καλύτερες σε όλο τον αγώνα και κέρδισαν δίκαια.

Τα σετς: 25-18, 25-9, 26-24

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μπακράτσα): Ροδονίδου, Ζωγράφου, Λαμπαδάρη, Δεληγιάννη, Αντωνοπούλου, Μπαρδή, Ράντου, Φρούσιου, Μπέτκα, Κωτσάκη (λ).

ΠΑΟ (Αδαμοπούλου): Βαμβακά, Κυριαζή, Ντούση, Κορομβόκη, Συροπούλου, Μπέλουσιακ, Σούλτη, Κολιοπούλου, Μαυρομούστακου (λ), Βενέτου.