ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 11 & 12/11

Τα αποτελέσματα στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων του ΦΟΙΒΟΥ-δωδώνη αυτό το Σαββατοκύριακο, έφεραν νίκες για τις Κορασίδες ήττα για τους Παίδες.

 

Κορασίδες 1: Νίκη εκτός έδρας με 3-0 επί του ΑΣΠ Σάλαμμον

Άνετη επικράτηση για τις Κορασίδες 1, οι οποίες νίκησαν εκτός έδρας με 3-0 τον ΑΣΠ Σάλαμμον σε έναν αγώνα που έγινε  στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

  

Η Ομάδα των Μελισσίων ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της και η επικράτηση δίκαια όπως μαρτυρά και το σκορ.

Τα σετς: 11-25, 14-25, 11-25

 

Κορασίδες 2: Εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕ Γκράβας με 3-0

Η Ομάδα των Κορασίδων 2 νίκησε με 3-0 σετ την ΑΕ Γκράβας εκτός έδρας σε παιχνίδι της 5ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ.

  

Η Ομάδα των Μελισσίων δε μπήκε καλά στον αγώνα και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ με 5-0 στην αρχή, στη συνέχεια όμως επανήλθαν και κέρδισε τον αγώνα εύκολα  με μεγάλες διάφορες στο σκορ στα δυο σετ.

Τα σετς: 25-18, 25-12, 25-12.

 

 

Παίδες: Ήττα εκτός έδρας με 3-1 από τον Πανερυθραϊκό

Σε ήττα εκτός έδρας από τον Πανερυθραϊκό ΑΣ υποχρεώθηκε η Ομάδα των Παίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη  στο Κλειστό Γήπεδο Στέλιος Καλαϊτζής της Νέας Ερυθραίας για την 5η Αγωνιστική της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Τα σετς: 25-14, 20-25, 25-22, 25-11

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μονδέλος): Τετώρος, Κωνσταντινίδης, Πετρίδης Κ., Πετρίδης Δ., Ανδρινόπουλος, Τσούνας, Βασιλόπουλος, Ναθαναηλίδης, Μέγγος Ν., Ζαρίφης (λ), Μπορομπόκας, Μέγγος Φ. (λ), Τζούδας, Κεχαγιάς.

ΑΣ Πανερυθραϊκός (Ρουσάκης): Στόγιας, Παπαδόπουλος, Ζαγωτιάδης, Μπαλίνης, Σταφυλοπάτης, Ματζαβίνος, Ρεστέμης Τ., Φώλιας (λ), Παυλόπουλος, Ρεστέμης Γ., Ρέππας, Σκορδάς (λ), Αλεξόπουλος.