ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 4 & 5/11

Με νίκες προχώρησαν όλα τα τμήματα Παίδων και Κορασίδων του ΦΟΙΒΟΥ-δωδώνη αυτό το Σαββατοκύριακο.  Συγκεκριμένα:

Παίδες: Νίκη εντός έδρας νίκη με 3-1 επί του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών

Με νίκη εντός έδρας επί του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών με 3-1 συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Ομάδα Παίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη την 4η Αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Η Ομάδα των Μελισσίων ήταν καλύτερη και επιβλήθηκε δίκαια. Προηγήθηκε στο σκορ κατακτώντας το πρώτο σετ, ισοφαρίστηκε, αλλά στη συνέχεια πήρε τα δύο επόμενα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη νίκη και το τρίποντο.

  

Τα σετς: 25-18, 19-25, 25-16, 25-17

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μονδέλος): Καρβουνάρης, Τετώρος, Κωνσταντινίδης, Πετρίδης Κ., Πετρίδης Δ., Ανδρινόπουλος, Τζούνας, Βασιλόπουλος, Ναθαναηλίδης, Μέγγος Ν., Ζαρίφης (λ), Μπορομπόκας, Μέγγος Φ. (λ), Τζούδας.

ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών (Μαργαρίτης): Αμπακούμκιν, Γρηγοριάδης, Παμπούκης (λ), Αναστασάκης, Κριεζής, Μπαλαφούτης, Λύρας Γ., Λύρας Ι., Κανελλόπουλος, Χατζημιχάλης, Καλοφούτης.

 

 

Κορασίδες 1: Νίκη με 3-0 επί του ΓΣ Απόλλων

Εύκολο απόγευμα πέρασε η Ομάδα Κορασίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, αφού επικράτησε άνετα με 3-0 σετ επί του ΓΣ Απόλλων χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, σε έναν αγώνα που έγινε για την 4η Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ

  

Τα σετς: 25-12, 25-12, 25-9

 

Κορασίδες 3: Εκτός έδρας νίκη επί των Αμαζόνων με 3-0

Η ομάδα των Κορασίδων 3 αγωνίσθηκε εκτός έδρας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα των Αμαζόνων στο Γήπεδο N.Ερυθραίας (Στέλιος Καλαϊτζής) και επικράτησε άνετα με 3-0 σετ, χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα.

Ο αγώνας διεξήχθη για την 4η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ.

Τα σετς 10-25, 20-25, 19-25