ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 13 & 14/10

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 13 και 14 Οκτωβρίου, τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στους αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων ήταν:

Κορασίδες: Νίκη εντός έδρας με 3-0 επί του Αγίου Στεφάνου

Νίκη εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με 3-0 επί της αντίστοιχης ομάδας του Αγίου Στεφάνου πέτυχε η Ομάδα Κορασίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη σε παιχνίδι της 2ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

 

Η Ομάδα των Μελισσίων ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε το παιχνίδι χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα.

Τα σετς: 25-18, 25-18, 25-15

 

Παίδες: Νίκη άνευ αγώνος με 3-0 επί του Ηρακλή Χαλκίδας

Η Ομάδα Παίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη αναγορεύθηκε νικήτρια επί της αντίστοιχης του Ηρακλή Χαλκίδος με 3-0 σετ, άνευ αγώνος, δεδομένου ότι η Ομάδα του Ηρακλή απεχώρησε από το Πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τη 2η Αγωνιστική της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

 

Κορασίδες 2: Νίκη εντός έδρας με 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Με νίκη επί του Παναθηναϊκού συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Ομάδα Κορασίδων 2 του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη.

Συγκεκριμένα, η Ομάδα των Μελισσίων επιβλήθηκε του ΠΑΟ με 3-0 σετ εντός έδρας στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων σε παιχνίδι της 2ης Αγωνιστικής του Α΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ.

Τα σετς: 25-18, 25-20, 25-10

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ – δωδώνη (Μονδέλος): Δήμο, Κουζούογλου, Λαζανάκη, Λαμπαδάρα, Ράντου, Φρουσίου, Κωτσάκη, Μιχαλοπούλου, Νίτια, Χατζηθεοδώρου

ΠΑΟ (Γούτης): Αλεξανδρή, Βελισσαρίου, Δημητρίου, Κάσδγλη, Κυρτάτου, Μαυρομούστακου (λ), Χότζα, Αναστασοπούλου, Βενέτη, Καπαμπάνου-Γιάνναρου, Κορομβόκη, Λιαζήν

 

Κορασίδες 3: Εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΑΚ Ζωγράφου

Νίκη εντός έδρας τη; Ομάδας Κορασίδων 3 του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων με 3-0 επί του ΑΚ Ζωγράφου, σε έναν αγώνα για την 2η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εκτός Συναγωνισμού Κορασίδων 3 της ΕΣΠΑΑ.

Τα σετς: 25-13, 25-11, 25-5.