ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 21-22/10

Με νίκες προχώρησαν όλα τα τμήματα Κορασίδων του ΦΟΙΒΟΥ-δωδώνη αυτό το Σαββατοκύριακο.  Συγκεκριμένα:

 

Κορασίδες 3: Νίκη με 3-0 επί του ΓΣ Ωρωπού

Η ομάδα των Κορασίδων 3 αγωνίσθηκε εντός έδρας απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Ωρωπού στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων και επικράτησε άνετα με 3-0 σετ, χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση από την αντίπαλη ομάδα.

Ο αγώνας διεξήχθη για την 3η Αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 3 της ΕΣΠΑΑΑ.

Τα σετς 25-12, 25-12, 25-20

 

Κορασίδες 2: Νίκη με 3-0 επί του ΑΣΠ Ίωνες

Η ομάδα των Κορασίδων 2 επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 επί της ομάδας των Ιώνων σε ένα παιχνίδι όπου η δυναμικότητα των ομάδων ήταν καταφανής με την ομάδα  των Μελισσίων να επικρατεί ύστερα από 54 λεπτά αγώνα χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση.

  

Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Β΄Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων εκτός συναγωνισμού 2 της ΕΣΠΑΑΑ.

  

Τα σετς: 25-7, 25-16, 25-1

ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μπακράτσα): Ροδονίδη, Αθανασιάδη, Ζωγράφου, Μιχαλοπούλου, Λαμπαδάρη, Δεληγιάννη, Μπαρδή, Ράντου, Φρούσιου, Μπέτκα Κωτσάκη (λ)

ΑΣΠ Ίωνες (Παναγόπουλος): Μαλιόγκα, Κουφοπαντελή, Βολανάκη, Καψιόχα, Σαλίβερου Λιάκου (λ), Κόρδα, Λιάκου Α., Καρατζίκου.

 

Κορασίδες 1: Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-3 επί της ΑΕΚ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ομάδα 1 των Κορασίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 1-3 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΚ. Με τη νίκη αυτή η Ομάδα των Μελισσίων πλησιάζει πολύ κοντά στην πρόκρισή της για τη Β΄Φάση του Πρωταθλήματος

Το ματς έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια για  την 3η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.