ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη: Τα αποτελέσματα αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων για το διήμερο 3 & 4/2

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 3 και 4 Φεβουαρίου, τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στους αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων ήταν:

 

 

Κορασίδες: Νίκη εκτός έδρας με 3-0 επί του Πανελληνίου

Μία ακόμη νίκη γαι την Ομάδα των Κορασίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, η οποία επιβλήθηκε με 3-0 εκτός έδρας στο Κλειστό του Πανελληνίου, την αντίστοιχης ομάδος Κορασίδων του Πανελληνίου Γ.Σ.,  σε αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του Γ΄Ομίλου του Α΄Γκρουπ της Β΄Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων (Θέσεις 1-24).

Τα σετς: 22-25, 19-25, 18-25

 

 

Παίδες: Νίκη εκτός έδρας με 3-2 επί του Παναθηναϊκού

Δύσκολη και σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα παίδων ΣΦΑΜ Φοίβος εκτός έδρας επί του Παναθηναϊκού με 3-2 στην 1η αγωνιστική της Β´ φάση του πρωταθλήματος.

Την απόλυτη ανατροπή πέτυχε η Ομάδα Παίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη απέναντι στους Νέους Βύρωνα σε αγώνα που έγινε στο Γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 1η Αγωνιστική του Α΄Γκρουπ της Β’ Φάσης (θέσεις 1-8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Οι Μελισσιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν δύο φορές τα σετς και τελικά να πάρουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Τα σετς: 25-20, 17-25, 25-12, 23-25, 13-15.

ΠΑΟ (Μαρκάκης): Τσακαρισιάνος, Πουλάκης Κ., Πουλάκης Δ., Διαμαντή, Πίκουλοσκ, Κουτσομύτης, Φιλιππακόπουλος, Λαμπαδάρης, Τάτσης, Σερεμέτης.

ΦΟΙΒΟΣ (Μονδέλος): Πετρίδης, Ανδρινόπουλος, Τζούνας, Τετώρος, Πετρίδης, Αθανασιάδης, Καρβουνάρης, Ναθαναηλίδης, Μέγγος Ν., Ζαρίφης (λ), Μπορομπόκας, Τζούδας, Μέγγος Φ. (λ)