ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ – δωδώνη Νεανίδων: Νίκη με 3-0 σετ επί του ΡΣΦΠ Τελχινίς για τα Προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Εύκολη νίκη με 3-0 σετ πέτυχε η Ομάδα των Νεανίδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ – δωδώνη για τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του Γ΄ Ομίλου των Προημιτελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Οι αγώνες του Γ΄ Ομίλου διεξάγονται στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων και στον Όμιλο αυτό συμμετέχουν ο ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και ο ΡΣΦΠ Τελχινίς.

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα των Μελισσίων ήταν ανώτερη και επιβλήθηκε δίκαια, απέναντι σε μία αντίπαλο που προσπάθησε, αλλά δε μπόρεσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις επικράτησης στον αγώνα.  Με τη νίκη τους αυτή οι Νεάνιδες του ΦΟΙΒΟΥ έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η Ομάδα των Μελισσίων αντιμετωπίζει το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ, στο Κλειστό των Μελισσίων τον Ολυμπιακό Πειραιώς, σε ένα ματς “τελικό” για την πρωτιά του Ομίλου, που σημαίνει ότι θα συνεχίσει και στον επόμενο αγώνα να αγωνίζεται γηπεδούχος.

 

ΣΦΑΜ Φοίβος – ΡΣΦΠ Τελχινίς 3-0 (25-09, 25-18, 25-16)

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ (Αμαριανάκης): Σκανδάλη Κ., Καταπόδη, Μέγγου, Σκανδάλη Φ., Καραντάνη, Γεωργακοπούλου, Νικολογιάννη / Μολδοβανίδη (λ), Μπαμπαγιούρη (λ), Δημητρακοπούλου, Ζαχαροπούλου, Μουτοπούλου, Αρμόνη, Τζήμα.
ΡΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Τσιντομηνάς): Τερζίου Α., Μυρωνίδου, Γκίκα, Τερζίου Φ., Τερζή, Σούσαρι / Κουφομανώλη (λ), Βαρτζιά, Γκιζέττη.