ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη Κορασίδων: Πρόκριση στα Ημιτελικά με νίκη 3-0 επί του ΓΕ Ηρακλείου

Στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων προκρίθηκε η Ομάδα του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, μετά την καθαρή νίκη επί του ΓΕ Ηρακλείου με 3-0.

Η Ομάδα των Μελισσίων είχε σταθερή απόδοση και ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έδειξε συγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση στο στόχο της πρόκρισης.

Μετά τη νίκη της αυτή η ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ κατέκτησε την δεύτερη θέση του Γ´ ομίλου και προκρίθηκε την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 13 Μαΐου στο γήπεδο Κερατέας και στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, η ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ θα τεθεί αντιμέτωπη του Ηρακλή Κηφισιάς για μια θέση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Τα σετς και οι συνθέσεις:

ΓΕ Ηρακλείου – ΣΦΑΜ Φοίβος 0-3 (21-25, 18-25, 20-25)

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σταυρόπουλος): Αντωνακάκη, Τρουλινάκη, Μαυράκη, Αποστολίδου, Απλαδά, Πολυμίλη, Περδικάκη, Κατσαμποξάκη, Αγγελή, Σαπουντζή, Γιαγκιώζη, Ζαχαριουδάκη, Παπαδάκη Ελ., Παπαδάκη Μ.

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ (Μονδέλος): Ζαχαροπούλου, Θεοδωρίδου, Ψηφογιάννη, Νικολογιάννη, Κυριακού, Μπουκουράκη, Δημητρακοπούλου, Θάνου, Ραγκούση, Τατούλη, Μπαμπαγιούρη, Κωτσάκη, Ροδονίδη.