ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη Ανδρών: Ήττα από την Ολυμπιάδα Πατρών με 3-2

Την εντός έδρας ήττα με 3-2 γνώρισε η Ανδρική Ομάδα του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη σε αγώνα που έγινε για τη 2η αγωνιστή του 1ου Υποομίλου του 1ου Ομίλου της Α2 Κατηγορίας Ανδρών στο Κλειστό του Λυκείου Μελισσίων.

Ειδικότερα ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα αγωνιώδες ντέρμπυ.

Η Ολυμπιάδα επιβλήθηκε πολύ εύκολα με 25-20, αλλά στο δεύτερο σετ ο Φοίβος με πολύ καλές επιθέσεις και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το σετ 25-19. Στο τρίτο σετ ο ΦΟΙΒΟΣ συνέχισε να παίζει πολύ καλύτερα από την Ολυμπιάδα που υπέφερε στην υποδοχή και με πίεση στο σέρβις πήρε το σετ 25-15. Η Ολυμπιάδα οργανώθηκε καλύτερα και έγινε πιο αποτελεσματική στο τέταρτο σετ το οποίο και κάτέκτησε με 25-18.

Στο τάι μπρέικ έγινε μάχη ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν πολύ τη νίκη με την Ολυμπιάδα να κερδίζει τελικά με 15-13 το σετ και 3-2 τον αγώνα.

Παράπονα και διαμαρτυρίες για τη διατησία, είχαν σαν αποτέλεσμα μία κίτρινη και μία κόκκινη κάρτα για το Φοίβο.

Τα σετς: 20-25, 25-19, 25-15, 18-25, 15-13

ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη (Μονδέλος): Αμαριανάκης, Αριστόπουλος, Δανιάς, Μπέλος, Ρεμούνδος, Ψάρρης, Χριστοφίδης, Κούλης(λ), Χαλκούσης(λ), Τοπαλίδης, Σιημητράς, Παπαχρήστου, Κανιώρης, Τζούδας

Ολυμπιάδα Πατρών (Δαρείος): Αγγελόπουλος, Βαλουξής, Νάκος, Μούρτζης, Γεωργάτος, Ντόντης, Γεωργακόπουλος(λ), Φερτάκης, Μακρής, Δασκαλόπουλος.