Συναρπαστικό παιχνίδι στο Final 4 Κορασίδων ανάμεσα στο ΦΟΙΒΟ Μελισσίων και τον Ηρακλή Κηφισιάς

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο Ζηρίνειο, μεταξύ των κατά γενική ομολογία πιο δυνατών ομάδων του τουρνουά, του ΦΟΙΒΟΥ Μελισσίων και του Ηρακλή Κηφισιάς.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριες του ΦΟΙΒΟΥ, η ομάδα του Ηρακλή επικράτησε με 3-1 σετ, παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς για τον τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ο αγώνας είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς αρχικά ο Ηρακλής πιέζοντας στο σερβίς κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ 6-6, 9-6, 11-7, 25-16) κι ακόμη πιο εύκολα το δεύτερο σετ όπου μετά το αρχικό 8-6 έτρεξε ένα σερί 17-3 για το τελικό 25-9.

Στο τρίτο σετ η Ομάδα του Φοίβου μπήκε με δύναμη και πάθος στο παιχνίδι και μετέτρεψε τη συνάντηση σε ντέρμπι (ανάλογο με τον τελικό της ΕΣΠΑΑΑ που είχε κριθεί στο τάι μπρέικ υπέρ της ομάδας των Μελισσίων) με την ομάδα των Μελισσίων να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα (3-7) και να το διατηρεί με άνεση μέχρι το τέλος (14-19, 21-25).

  

Η ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ Μελισσίων ξεκίνησε το ίδιο καλά και στο τέταρτο σετ έχοντας σταθερά το προβάδισμα μέχρι και το 13-17, αλλά στο σημείο αυτό ο Ηρακλής κάλυψε τη διαφορά, ισοφάρισε 22-22 και τελικά πήρε το σετ με 30-28 και μαζί την νίκη με 3-1 σετς, παρά την λυσσαλέα προσπάθεια της ομάδας των Μελισσίων να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

  

Τα σετ: 25-16, 25-09, 21-25, 30-28

Φοίβος (Μονδέλος) Καραντάνη Ιωάννα, Μέγγου Ευτυχία, Τζίμα Κατερίνα, Γεωργακοπούλου Ιόλη, Τατούλη Βασιλική, Λίντα-Μαρία Νταλ, Καρατζίκου Χριστίνα, Σκανδάλη Φωτεινή, Σκανδάλη Κωνσταντίνα, Μοσχονά Μαριτίνα, Ζαχαροπούλου Δήμητρα, Νικολογιάννη Βασιλική, Μολδοβανίδη Χρυσή, Ντακόστα Δανάη

Ηρακλής Κηφισιάς (Πολύζος) Βογιατζόγλου Α., Μερκουριάδη, Χούντα, Τσελέπη, Βογιατζόγλου Σ., Περγαντή, Κόττα –λ / Καμπυλαύκα-λ, Κοντούδη, Σωτηροπούλου, Κυριακού