Μεταγραφές και ενίσχυση για τις ομάδες του Φοίβου Μελισσίων

Σημαντική είναι η ενίσχυση όλων των ομάδων του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ, στην προσπάθεια να επιτύχουν και πάλι όλες οι Ομάδες τους στόχους τους.

Η ανδρική ομάδα να παραμείνει στην Α2 κατηγορία,  η Γυναικεία ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην Β’ Εθνική και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 και οι ομάδες υποδομών να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ.

Αναλυτικότερα, η ανδρική ομάδα απέκτησε: τον Ακραίο Αλέξανδρο Αριστόπουλο από τον Α.Ο. Παλλήνης, τον Πασαδόρο Αντώνη Νόστιμο από την Πολιτεία, τον Ακραίο Γιάννη Χαλκούση από το Κολλέγιο Αθηνών, τον Κεντρικό Πέτρο Παπαδήμα από το Κολλέγιο Αθηνών, τον Διαγώνιο Κώστα Τοπαλίδη από τον Πανερυθραϊκό και τον Πασαδόρο Αλκιβιάδη Μπέλο από τον Α.Κ. Ζωγράφου.

Η Γυναικεία Ομάδα απέκτησε την Ακραία Παναγιώτα Λάιου από την Α.Ε. Αγ. Παρασκευής, την Πασαδόρο Μαίρη Διαμαντίδη από το Κολλέγιο Ντερί, την Λίμπερο Τέτα Τσαβδαρίδου και την Κεντρική Άννα Βερνάρδου από Θρίαμβο.

Στις Ομάδες Υποδομών αποκτήθηκαν στην Ομάδα των Νεανίδων η Κατερίνα Τζήμα από το Κολλέγιο Αθηνών και στην Ομάδα των Παγκορασίδων η Αλεξάνδρα Ζωγράφου από τον Α.Ο. Παλήνης, Μαγδα Λαμπαδάρη από τον Α.Ο. Μελισσιακός και η Αναστασία Καράμπελα από τον Α.Ο. Ζωγράφου.