Μέγας χορηγός του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ η δωδώνη

Μέγας χορηγός του ΣΦΑ Μελισσίων «Ο ΦΟΙΒΟΣ» για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα είναι η δωδώνη, η πιο αναγνωρίσιμη και ιστορική μάρκα premium παγωτού.  Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας είναι η μετονομασία της Ομάδα των Μελισσίων σε ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ-δωδώνη, για την αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε.

Η έναρξη της συνεργασίας επισφραγίσθηκε την Κυριακή 22/10 με την παρουσίαση της νέας φανέλας και του νέου εξοπλισμού των παικτών και παικτριών της ομάδας, λίγο πριν την έναρξη φιλικού αγώνα προετοιμασίας της Ομάδας των Ανδρών. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Γεωργακόπουλος, ενώ τη Δωδώνη ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χαράλαμπος Σαββίνος.  Παρόντες επίσης από πλευράς ΦΟΙΒΟΥ ο Β΄ Αντιπρόεδρος Κώστας Καμπούρης, ο Έφορος της Ανδρικής Ομάδας Κυριάκος Σιημητράς, η Έφορος της Ομάδας Κορασίδων 1, Βιβή Θεοτοκά, ο προπονητής Στέφανος Μονδέλος, καθώς και παίκτες της Ανδρικής Ομάδας, εκπροσωπώντας αντίστοιχα το τεχνικό team και τους αθλητές του Συλλόγου.

Η Δωδώνη, από το 1967 είναι συνεχώς δίπλα μας, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας αλλά και προωθώντας μια διαχρονική δέσμευση για ένα ποιοτικό τρόπο ζωής. Φέτος, συμπληρώνοντας 50 χρόνια στην ελληνική αγορά, προσφέρει ακόμα περισσότερα στους φίλους της, μέσα από μία σειρά ποικίλων ενεργειών.

Ενθαρρύνοντας τον αθλητισμό στους νέους και την ευγενή άμιλλα σε μικρούς και μεγάλους, φέτος η Δωδώνη «αγκαλιάζει» τον ΣΦΑ Μελισσίων «ο Φοίβος».

Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Μελισσίων «Ο ΦΟΙΒΟΣ» ιδρύθηκε το 2003 από κατοίκους των Μελισσίων, με σκοπό την ανάπτυξη του βόλεϊ. Διαθέτει ομάδες ανδρών και γυναικών για όλες τις ηλικίες, ακαδημίες βόλεϊ παιδιών, ερασιτεχνών παιχτών αλλά και αθλητών, συνεισφέροντας στην καλλιέργεια του αθλητισμού μέσα από τη χαρά, την ένταση και την ομαδικότητα του βόλεϊ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Χαράλαμπος Σαββίνος, δήλωσε σχετικά: «Στη Δωδώνη πιστεύουμε στην υψηλή αξία του αθλητισμού, που συμπληρώνει την ποιοτική διατροφή. Η στήριξη στο σύλλογο Μελισσίων «ο Φοίβος», έρχεται να επισφραγίσει τα πιστεύω μας με πράξεις».

Ο Πρόεδρος του ΣΦΑΜ Μελισσίων Ο ΦΟΙΒΟΣ Παναγιώτης Παντελής δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Δωδώνη για την απόφαση να αγωνιστεί μαζί μας στα πρωταθλήματα που συμμετέχουμε με όλες τις Ομάδες μας.  Κοινός μας στόχος είναι να πηγαίνουμε όλο και πιο ψηλά».