ΦΟΙΒΟΣ Κορασίδες: Κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Άλλη μία σημαντική επιτυχία για την Ομάδα των Κορασίδων του ΦΟΙΒΟΥ Μελισσίων.  Κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, τα τελικά του οποίου έγιναν το τελευταίο τριήμερο στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς.

Η Μελισσιώτικη Ομάδα απέδειξε με την απόδοσή της στο τριήμερο τουρνουά, ότι δεν έφτασε τυχαία ως εδώ και ότι είναι μία εξαιρετικά μαχητική ομάδα που έχει μέλλον.  Άλλωστε η φετινή της πορεία χαρακτηρίζεται ως απόλυτα επιτυχημένη, μετά την πρωτιά στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στον τελευταίο της αγώνα η ομάδα του Φοίβου μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές έχασε τη δεύτερη θέση στο τάι μπρέικ από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης με 3-2 σετ.

Οι Μελισσιώτισες ήταν εξαιρετικές και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, κάνοντας αρχικά μια τεράστια ανατροπή στο πρώτο σετ, καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-14, έτρεξαν με ένα εκπληκτικό σερί 19-3 και κατέκτησε τελικά το σετ με 25-17!

Ο Άρης απάντησε στο κερδίζοντας το δεύτερο σετ όπου βρέθηκε πίσω με 10-5, αλλά το κατέκτησε τελικά με 20-25.

  

Ο Φοίβος βασισμένος στο πολύ καλό σερβίς κατάφερε να κερδίσει το τρίτο σετ με 25-20.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα του Άρη ήταν εμφανώς καλύτερη προηγήθηκε με το ευρύ 17-3 και τελικά επικράτησε με 25-12.

Στο τάι μπρέικ η ομάδα του ΦΟΙΒΟΥ έδειξε εμφανώς επηρεασμένη από τη φόρα με την οποία ερχόταν η αντίπαλη ομάδα του Άρη, από το προηγούμενο σετ και η οποία πήρε από την αρχή το προβάδισμα (3-6) και το διατήρησε ως το τέλος (6-8, 9-12).

  

Τα σετ: 25-17, 20-25, 25-20, 12-25, 12-15

Φοίβος (Μονδέλος) Καραντάνη Ιωάννα, Μέγγου Ευτυχία, Τζίμα Κατερίνα, Γεωργακοπούλου Ιόλη, Τατούλη Βασιλική, Λίντα-Μαρία Νταλ, Καρατζίκου Χριστίνα, Σκανδάλη Φωτεινή, Σκανδάλη Κωνσταντίνα, Μοσχονά Μαριτίνα, Ζαχαροπούλου Δήμητρα, Νικολογιάννη Βασιλική, Μολδοβανίδη Χρυσή, Ντακόστα Δανάη.
Άρης (Τσαϊρέλης) Μπάκα, Αλεξάκου, Καθάριου, Γουγούση, Ζωΐδου, Βασιλείου, Πετρινόλη –λ / Σανιώτη –λ, Σιδοπούλου, Μπουσνάκη, Κωνσταντίνου, Λημνιώτη.